üretİm

2011 yılında üretime hazır hale getirilen tesislerimizde kullandığımız bütün ekipmanlarımız yenilenmiştir.


600 m2 büyüklüğündeki üretim tesislerimiz HELAL SERTİFİKASI, ISO 22000 GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ VE

ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİNE göre hazırlanmıştır.


Tesisimizde Gıda Mühendisi kontrolünde % 100 hijyen kurallarına uygun çalışma standardı mevcuttur.

El değmeden hazırlanan çiğköftemiz vakumlu ambalajlarında bayilerimize ulaştırılmaktadır.


Tesisimizde çalışanlarımız ve misafirlerimiz için 4 yataklı yerimiz ve sosyal yaşam alanı mevcuttur.


İstanbul'da Merkez Yönetim Binamız ve İzmir'de Soğuk Hava Depomuz bulunmaktadır.


5.000 kg Çiğköftemizi ve yeşilliklerimizi muhafaza edebilecek depomuzun büyüklüğü 320 m2 dir.

Nullam euismod commodo

Üretim Tesislerimiz

Commodo purus sit amet

Üretim Aşaması

Quisque venenatis mi at

Vakumlu Ürün

Nullam euismod commodo

Servise Hazır Ürün